Μεσολόγγι: Θλίψη για τον 54χρονο δρομέα που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή – Έμφραγμα μυοκαρδίου η αιτία (upd)

Ακόμη ένας αιφνίδιος θάνατος στη χώρα

Μεσολόγγι: Θλίψη για τον 54χρονο δρομέα που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή – Έμφραγμα μυοκαρδίου η αιτία (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 10:31) Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου η απώλεια του καθηγητή Ιταλικών, Βασίλη Ράπτη, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή χθες σε ηλικία 54 ετών.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του οφείλεται σε πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο δρομέας υγείας και καθηγητής ξένων γλωσσών στο επάγγελμα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του στο στίβο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όπου είχε μεταβεί για προπόνηση.

Ήταν δρομέας με εμπειρία και μετρούσε συμμετοχές σε αθλητικές διοργανώσεις μεγάλων αποστάσεων. Η αναζήτησή του ξεκίνησε από τους οικείους του, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Μετά τον εντοπισμό του διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ αποτελούσε και ένα εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Δρομέων Μεσολογγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.