ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεσολόγγι: Θρήνος για τη 50χρονη που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή – Μόλις τρεις μέρες δούλευε στο κρεοπωλείο

Δείτε την τελευταία ανάρτηση της 50χρονης

Μεσολόγγι: Θρήνος για τη 50χρονη που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή – Μόλις τρεις μέρες δούλευε στο κρεοπωλείο

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την άτυχη γυναίκα που διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο το βράδυ της Παρασκευής (29/9) στο Μεσολόγγι.

Η άτυχη καθαρίστρια μόλις πριν τρεις ημέρες είχε αρχίσει να συνεργάζεται με το εν λόγω κατάστημα, και το μοιραίο βράδυ έχασε τη ζωή της όταν το κεφάλι και το χέρι της εγκλωβίστηκαν σε κρεατομηχανή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το πλέον φρικιαστικό, είναι ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της την οποία είχε μαζί της στη δουλειά. Το παιδί σε κατάσταση σοκ βγήκε από το κρεοπωλείο και άρχισε να φωνάζει βοήθεια, όμως, ήταν ήδη αργά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πυροσβεστική χρειάστηκε περίπου δύο ώρες για να απεγκλωβίσει την 50χρονη γυναίκα από το μηχάνημα.

Η κόρη της αδικοχαμένης 50χρονης διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ, και πήρε εξιτήριο το μεσημέρι του Σαββάτου (30/9). Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου συνελήφθη, με κατηγορίες για παράβαση εργατικής νομοθεσίας και ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης άμεσα αναμένεται να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα.

Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης πριν φύγει από τη ζωή – «Δύσκολο να παραιτηθείς»

Η άτυχη γυναίκα λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή είχε κάνει μία ανάρτηση στα αλβανικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία έγραφε: «Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς».

Ο λόγος που πήγε για δουλειά το βράδυ στο κρεοπωλείο

Νωρίτερα σήμερα οικογενειακή φίλη της άτυχης 50χρονης ανέφερε ότι η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ υπογράμμισε ότι τα δύο παιδιά της χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.

«Την Παρασκευή στις 21:00 την κάλεσαν να πάει για δουλειά. Η Λουμπιάνα δεν πήγαινε ποτέ στο κρεοπωλείο το βράδυ, καθάριζε το κατάστημα πάντα μεσημέρι, ήταν η πρώτη φορά που την πήραν τόσο αργά. Συνήθως πήγαινε μαζί με την κόρη της για δουλειά. Χθες ενώ η Λουμπιάνα καθάριζε στην κουζίνα, η κόρη της βρισκόταν σε άλλο χώρο του μαγαζιού, άκουσε τσιρίδες, έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», είπε η οικογενειακή φίλη της άτυχης γυναίκας.

«Η μητέρα της, τα δύο παιδιά και τα τέσσερα αδέρφια της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Λουμπιάνα δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Η κόρη της που είναι 18 ετών μεταφέρθηκε σε κατάσταση κλονισμού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.