ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μεσολόγγι: Τι υποστηρίζει η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου για τα κέρδη του 31χρονου από τα κρυπτονομίσματα

«Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά λεφτά»

Μεσολόγγι: Τι υποστηρίζει η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου για τα κέρδη του 31χρονου από τα κρυπτονομίσματα

Στα προσωπικά αντικείμενα του δολοφονηθέντος Μπάμπη Κούτσικου βρέθηκε μία συσκευή αγοράς και αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων με τους ειδικούς να εξηγούν ότι πρόκειται για μια υψηλού κόστους κτήσης σύστημα.

Η αδερφή του Κούτσικου που μίλησε στις κάμερες είπε ότι δεν έβγαζε «τρελά λεφτά» παίζοντας με κρυπτονομίσματα.

«Ο αδερφός μου έδειξε στη μητέρα μου τον Δεκέμβριο ότι έχουν μπει στον λογαριασμό του 130 ευρώ, γιατί έχει άλλη κάρτα για αυτό το μηχάνημα. Αυτό που ειπώθηκε, ότι μπορεί να βγάλει και χιλιάδες… Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά λεφτά. 130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη», είπε.

«Το θέμα είναι να βρεθεί εάν υπάρχει κάποιος συνεργός, τι έκανε αυτός, να ομολογήσει. Εάν είχε κάποιο μηχάνημα που του προσέφερε 100 και 200 ευρώ τον μήνα, δεν είναι αυτό το ζουμί της υπόθεσης. Το θέμα είναι να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος και όσοι άλλοι γνωρίζουν».

Με τον κρεοπώλη να μην έχει παραδεχθεί ακόμα καμία πράξη του, οι Αρχές προσπαθούν να «σκαλίσουν» το παρελθόν του κυνηγού για να καταλήξουν στο συμπέρασμα, τι έγινε τελικά το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα φαίνεται περίπλοκη, αλλά ορισμένα τμήματα της διαδικσίας είναι αρκετά απλά.

Πρώτα, κάνει έρευνα αγοράς και αποφασίζει ποιο είναι το καλύτερο κρυπτονόμισμα για να επενδύσει κάποιος και αυτή η συσκευή του Μ.Κούτσικου ακριβώς αυτό έκανε.

Ορισμένοι επενδυτές αναζητούν κρυπτονομίσματα με μακροχρόνιο ιστορικό απόδοσης αξίας, ενώ άλλοι προτιμούν τα νέα στην αγορά, επειδή η αξία τους μπορεί να εκραγεί αρκετά γρήγορα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις αποφασίσετε να επενδύσετε στα κρυπτονομίσματα και έχετε αποφασίσει ποια νομίσματα και διακριτικά αξίζουν την επένδυσή σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.