ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μεσσηνία: 19χρονη ιερόσυλη έβαλε χέρι στο παγκάρι της εκκλησίας

Είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές μέσα σε διάστημα δύο μηνών, αρπάζοντας συνολικά 510 ευρώ

Μεσσηνία: 19χρονη ιερόσυλη έβαλε χέρι στο παγκάρι της εκκλησίας

Όποτε είχε ανάγκη από χρήματα, άδειαζε το παγκάρι της… ίδιας εκκλησίας στην κοινότητα Επισκοπή του Δήμου Μεσσήνης μια 19χρονη Ελληνίδα, που είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές μέσα σε διάστημα δυο μηνών! Όμως, η τελευταία φορά που το παραβίασε, την περασμένη Κυριακή, ήταν και η τελευταία.

Η νεαρή ιερόσυλη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της τα 300 ευρώ που είχε ξαφρίσει από το παγκάρι της εκκλησίας. Στην πορεία της προανάκρισης, μάλιστα, προέκυψε ότι, από τις 23 Απριλίου ως την Πρωτομαγιά, είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές στον ίδιο ναό, αρπάζοντας συνολικά 510 ευρώ. Η 19χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που της άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ επάγγελμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γρήγορες στις κλοπές, όχι όμως και στην… διαφυγή, ήταν τρεις γυναίκες Ρομά ηλικίας 27, 28 και 29 χρόνων που ξάφρισαν διάφορα αντικείμενα και προϊόντα, συνολικής αξίας 613 ευρώ από ένα κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας, το απόγευμα της Κυριακής! Οι “μακρυχέρες” που παρίσταναν τις πελάτισσες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίου– Ολύμπου, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα που αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.