ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεσσηνία: Άγνωστοι μάζεψαν ελιές από ξένο χωράφι και έγιναν «καπνός»

Μάζεψαν τον ελαιόκαρπο από 15 δέντρα

Μεσσηνία: Άγνωστοι μάζεψαν ελιές από ξένο χωράφι και έγιναν «καπνός»

Ξεκίνησαν τα κρούσματα κλοπών ελαιοκάρπου, με την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου και την τιμή στο ελαιόλαδο να αυξάνεται ανεξέλεγκτα.

Κάπως έτσι θρασύτατοι δράστες μάζεψαν τον ελαιόκαρπο από 15 δέντρα στα Διπόταμα Φιλιατρών.

Οι δράστες διάλεξαν σημεία του κτήματος που βρίσκονται μακριά από τον δρόμο, για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους διερχόμενους, και για να είναι ευκολότερη και ταχύτερη η επιχείρηση που είχαν σχεδιάσει, σύμφωνα με όσα αναφέρει το gargalianoionline.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη υπολογίζεται ότι πήραν σε καρπό κοντά στα 20 τσουβάλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες δεν χρησιμοποίησαν πριόνι για να κόψουν τις ελιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το συμβάν αναμένεται να κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων από τον ιδιοκτήτη του κτήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.