ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεταξουργείο: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την ένοπλη συμπλοκή – «Ήρθε στο μαγαζί με μια σφαίρα στην κοιλιά»

Το θύμα είχε μια τρύπα στην κοιλιακή χώρα

Μεταξουργείο: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την ένοπλη συμπλοκή – «Ήρθε στο μαγαζί με μια σφαίρα στην κοιλιά»

Σκηνές από ταινία φαρ ουεστ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, με έναν Αλβανό να ανοίγει πυρ εναντίον ομοεθνή του τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν ο δράστης πλησίασε το θύμα, το οποίο καθόταν σε ένα καφέ, στη συμβολή των οδών Ψαρών και Κρήτης, και άρχισαν να καβγαδίζουν.

Κάποια στιγμή, τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε 3 φορές τον άτυχο άνδρα, ηλικίας περίπου 40 ετών. Η πρώτη σφαίρα δεν τον πέτυχε αλλά οι άλλες δύο τον βρήκαν στην κοιλιά. metaksourgeio_symploki___1_

Όπως περιγράφει ο άνθρωπος που τον είδε αιμόφυρτο στο μαγαζί του, το θύμα είχε μια τρύπα στην κοιλιακή χώρα.

«Κατά τις 10 παρά ήρθε στο κατάστημα το θύμα. Όταν ήρθε στην αρχή ήταν καλά και μετά άρχισε να ιδρώνει. Είχε ένα τραύμα στην κοιλιά. Εμείς μια σφαίρα είδαμε στην κοιλιά τίποτα άλλο. Στην αρχή είδαμε το αίμα και μετά καταλάβαμε ότι είναι σφαίρα», λέει ο κ. Θανάσης, ιδιοκτήτης καφέ στην οδό Χίου όπου αναζήτησε καταφύγιο ο τραυματίας μετά τη συμπλοκή.

Μάλιστα, ο νεαρός πήγε εκεί οδηγώντας αιμόφυρτος τη μηχανή του για 500 μέτρα. Πρόλαβε, ωστόσο, να δει τον άνδρα που τον πυροβόλησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Μας είπε ότι φορούσε καπέλο και μαύρα γυαλιά. Μια φορά τον πυροβόλησε αλλά μετά μας είπαν από τη γειτονιά δυο και τρεις, αλλά το παιδί μια σφαίρα έφαγε στην κοιλιά. Ανέβηκε στη μηχανή τραυματίας και ήρθε και φώναζε βοήθεια”, προσθέτει ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.