ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεταξουργείο: «Βοήθεια με πυροβόλησαν» – Τι περιγράφει ο φίλος του θύματος

Το θύμα καθόταν σε μαγαζί της πλατείας του Αγίου Παύλου

Μεταξουργείο: «Βοήθεια με πυροβόλησαν» – Τι περιγράφει ο φίλος του θύματος

Τι λέει φίλος του θύματος το οποίο πυροβόλησαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα καθόταν σε μαγαζί της πλατείας του Αγίου Παύλου, και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Ψαρών και Κρήτης, όταν τον πυροβόλησαν.

Φίλος του θύματος και ο άνθρωπος που κάλεσε το ΕΚΑΒ μετά τους πυροβολισμούς μιλάει για το συμβάν.

«Το παλικάρι είναι φίλος μου δεν είναι ξένος, τον πυροβόλησαν στο μαγαζί που καθόταν και μετά πήρε την μηχανή του και ήρθε στο μαγαζί μου στην οδό Χίου. Τον πυροβόλησαν γύρω στις 10 παρά 10 με 10. Μπήκε μέσα στο μαγαζί μου, φώναξε βοήθεια βοήθεια με πυροβόλησαν.

Είχε λίγο αίμα στην κοιλιά και κάλεσα αμέσως το ΕΚΑΒ. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε χειρουργείο και έχει διαφύγει τον κίνδυνο ευτυχώς», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο δράστης δεν του είπε τίποτα, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο φίλος του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απλά μπήκε μέσα στο μαγαζί που καθόταν το θύμα και τον πυροβόλησε μια φορά και το μόνο που πρόλαβε να δει ήταν ότι φορούσε καπέλο και γυαλιά»,περιγράφει ο κ. Θανάσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.