ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε τη καμπίνα του οδηγού ενός βαν!

Οι επιβάτες σώθηκαν από θαύμα!

Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε τη καμπίνα του οδηγού ενός βαν!

Άγιο είχαν τα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε βαν που βρισκόταν στην περιοχή της Μεταμόρφωσης όταν μια αδέσποτη σφαίρα «βρέθηκε» στην καμπίνα του οδηγού διαπερνώντας την από άκρη σε άκρη!

Το φορτηγάκι ήταν επαγγελματικό και είχε σταματήσει σε φανάρι στην λεωφόρο Τατοϊού, στην Μεταμόρφωση.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, η σφαίρα έσπασε το τζάμι του οδηγού και βγήκε από το μικρό τζαμάκι δίπλα από τον καθρέφτη του συνοδηγού!

Οι σοκαρισμένοι υπάλληλοι, μετά το περιστατικό, πήγαν άμεσα στην αστυνομία για κατάθεση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως είπαν, δεν άκουσαν ήχο που να παραπέμπει σε πυροβολισμό, αλλά μόνο το σπάσιμο των τζαμιών. Μάλιστα, στην αρχή δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη. Συνειδητοποίησαν την μεγάλη τους τύχη, όταν βγήκαν από το όχημα και διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό της καμπίνας ήταν μία σφαίρα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για το απίστευτο περιστατικό εξετάζονται δύο σενάρια. Το πρώτο είναι ότι κάποιος πυροβόλησε ή ένα όπλο εκπυρσοκρότησε ή κάποιος πέρασε το αυτοκίνητο για περιπολικό, το έβαλε στόχο και πυροβόλησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τυπική βαλλιστική εξέταση που έγινε στο σημείο έδειξε πως η σφαίρα βλήθηκε από πίσω αριστερά λίγο υπό γωνία, με αποτέλεσμα να φύγει στη μπροστινή γωνία στη μεριά του συνοδηγού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.