ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι των Αμερικανών από τη Μεθώνη (upd)

Άνδρες της ΕΜΑΚ με τη χρήση και drone σκάναραν την περιοχή εντοπίζοντας το άτυχο ζεύγος

Βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι των Αμερικανών από τη Μεθώνη (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 14:42) Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι των Αμερικανών, που είχε εξαφανιστεί στη Μεθώνη, καθώς βρέθηκαν οι σοροί τους σε χαράδρα στον Ταΰγετο.

Το πρωί της Παρασκευής δόθηκαν πληροφορίες για τον εντοπισμό οχήματος στην εν λόγω περιοχή, εκεί άμεσα έσπευσαν Πυροσβεστικές και Αστυνομικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί τι συμβαίνει.

Αρχικά εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο που αποδείχθηκε προ επρόκειτο για το όχημα του αγνοούμενου ζεύγους.

Εν τέλει το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε χαράδρα.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με τη χρήση και drone σκάναραν την περιοχή εντοπίζοντας το άτυχο ζεύγος.

Αυτή την ώρα εξελίσσεται η επιχείρηση ανάσυρσης των δυο θανόντων.

Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον, 83 ετών και την σύζυγό του Λουκρητία Ρόμπινσον, 80 ετών.

Οπως προκύπτει έρευνες στην περιοχή είχαν ξαναγίνει αλλά σε διαφορετικό σημείο. Η σημερινή αναζήτηση ήταν εκείνη που οδήγησε στην εύρεση του ζευγαριού από τις ΗΠΑ που αγνοείτο στην Μεθώνη από τον Ιανουάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.