ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μητέρα 11χρονης: «Τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε – Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο» (βίντεο)

Η άτυχη Βασιλική δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της στον Πύργο

Μητέρα 11χρονης: «Τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε – Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο» (βίντεο)

Η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της στον Πύργο, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τρίτης (11/6) και τόνισε πως «11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε».

Η ίδια υποστήριξε ότι η μικρή είχε πλύνει το αυτοκίνητο του ανθρώπου που θα γινόταν στη συνέχεια δολοφόνος της ενώ αποκάλυψε ότι το κορίτσι είχε περάσει καρκίνο στο συκώτι σε μικρότερη ηλικία.

«Το μόνο που μου είπε η αστυνομία είναι ότι το κορίτσι μου ήταν σε μια αποθήκη σκοτωμένο. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο Θεός να ήταν ζωντανό και να μου το έφερνε ανάπηρο, 11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε. Ήταν και πρώτος μου ξάδερφος.

Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε, ήμουν μπροστά δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια» ξεκίνησε την περιγραφή η μητέρα για ό,τι συνέβη στην κόρη της.

«Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου πάω μέχρι τον παππούλη μου. Εγώ πήγα στο σπίτι. Τώρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω τι να πω.

Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες το δείχνουν στο φούρνο, να περνάει από το φαρμακείο, να έρχεται στο σπίτι.

Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Το αυτοκίνητο πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι, πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική. Από την Κυριακή που χάθηκε στις 21:00 δεν το έχω δει» πρόσθεσε.

«Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε είχε πρόβλημα στο συκώτι. Είχε καρκίνο. Έκατσα 3 μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι νεκρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να πω τι; Να ζητήσω βοήθεια σε τι… για να το κηδέψω; Δεν έχω λόγια να πω κάτι. Εγώ ήθελα βοήθεια από όλο τον κόσμο να το βρω ζωντανό. Από τη στιγμή που το παιδί μου είναι νεκρό, τι να πω; Θα μου το φέρουν πίσω; Θα μου το ζωντανέψουν;» κατέληξε η τραγική μητέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.