ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Απειλές κατά του 18χρονου: «Σύντομα δεύτερη κηδεία – Πόσους βιασμούς θα αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί»

Τι ανέφερε το μήνυμα που δέχτηκε η μητέρα του 18χρονου, αναλυτικά

Απειλές κατά του 18χρονου: «Σύντομα δεύτερη κηδεία – Πόσους βιασμούς θα αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί»

Η μητέρα του 18χρονου που κατηγορείται για την επίθεση στον αστυνομικό στου Ρέντη, μίλησε στην εκπομπή Tlive για το περιστατικό έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» αλλά και για ένα απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε για τον γιο της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αστυνομικός παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει μετά τον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού με το βαθύ τραύμα στον μηρό. Ήταν μονόδρομος για τους γιατρούς ο ακρωτηριασμός για να μην επιδεινωθεί ραγδαία η υγεία του.

Το απειλητικό μήνυμα που έφτασε στο κινητό της μητέρας του 18χρονου, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τους οργανωμένους χούλιγκαν που προκάλεσαν νέο μακελειό, έχει ως στόχο να μείνουν τα στόματα κλειστά.

«Δέχτηκα ένα απειλητικό μήνυμα και το έδωσα στην Ασφάλεια. ‘Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανείς. Ο θεός τιμωρεί.

Οικογένειες όπως η δικιά σας …… (βρισιά) πόσους βιασμούς θα αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί. Σύντομα δεύτερη κηδεία».

Αναφορικά με το πώς ο 18χρονος βρέθηκε στα επεισόδια, η μητέρα του, τόνισε: «Πήγαν με τους φίλους τους να δουν την ομάδα τους, έχουν ξαναπάει σε πολλά αθλήματα.

Αγάπησαν την ομάδα αυτή λόγω του αδερφού τους, που χάσαμε. Ήταν Ολυμπιακός και εκείνος. Εισιτήρια μπορεί να τους έδιναν, αλλά τα πλήρωναν.

Δεν τους χαρίζανε τζάμπα εισιτήριο για να εμπλακούν κάπου. Τα πληρώνανε κανονικά. Τους δίνανε και προσκλήσεις. Και εμείς πάμε στο γήπεδο. Τι είμαστε;».

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος αδερφός του 18χρονου που ομολόγησε πως έριξε τη φωτοβολίδα προς τους αστυνομικούς το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έδωσε σήμερα συμπληρωματική κατάθεση.  Άλλωστε, και ο ίδιος βρισκόταν στο γήπεδο, και είχε προσαχθεί μαζί με τους άλλους 423, στο Μεταγωγών. Κατά την προσαγωγή του ο αδελφός του 18χρονου είχε πει στους αστυνομικός ότι πράγματι ο αδελφός του πήρε μέρος στα επεισόδια, ενώ κατέθεσε ότι ο 18χρονος επέστρεψε στις κερκίδες του «Μελίνα Μερκούρη» γνωρίζοντας ότι τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ. 

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, ο αδελφός του είχε καταλάβει ότι έκανε λάθος καθώς φέρεται να του είπε ότι «έκανα μ… πρέπει να χτύπησα αστυνομικό». «Ήμασταν μέσα στο γήπεδο και βλέπαμε το παιχνίδι. Κάποια στιγμή, είδα πολλά άτομα να βγαίνουν τρέχοντας έξω από το γήπεδο. Όταν τους είδε ο Ν. άρχισε να τρέχει και αυτός από πίσω τους. Τότε, εγώ προσπάθησα να τον κρατήσω να μην πάει γιατί φοβήθηκα ότι θα γίνουν επεισόδια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 16χρονος για τα βίαια επεισόδια. «Όμως εκείνος δεν με άκουσε. Βγήκα και εγώ μαζί του έξω από το γήπεδο. Τότε, είδα ότι πολλοί από αυτούς που βγήκαν έξω κρατούσαν μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες και πήγαιναν εκεί που ήταν μαζεμένοι οι Αστυνομικοί. Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ… Ότι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα, όμως αντί να τη ρίξει στον αέρα την έριξε στο πόδι του αστυνομικού», συμπλήρωσε ο 16χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τη φωτοβολίδα, ο 16χρονος υποστηρίζει ότι του την έδωσε ένα άγνωστο άτομο: «Τη φωτοβολίδα του την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πως θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.