ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μητέρα Ε.Τοπαλούδη για Αγ.Αναργύρους: «Να σφάζεται σαν τραγί μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;»

«Δυστυχώς, με την περίπτωση της Κυριακής ξαναθυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού»

Μητέρα Ε.Τοπαλούδη για Αγ.Αναργύρους: «Να σφάζεται σαν τραγί μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;»

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου ξέσπασε κατά των αστυνομικών και κατά του συστήματος της Δικαιοσύνης με αφορμή την δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Η μητέρα της άγρια δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε σήμερα (05.04.2024) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Δρίβα, στους Αγίους Αναργύρους.

«Δυστυχώς, με την περίπτωση της Κυριακής ξαναθυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού. Με λυπεί και με θυμώνει ότι αυτό το βίαιο γεγονός συνέβη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας ποινικός αστυνομικός που έχει καταδικαστεί να φυλάει; Ποιος; Αυτός που ήταν μέσα σε ιστορία με πλαστά διαβατήρια; Τι σαθρό σύστημα είναι αυτό; Τι νόμοι; Να σφάζεται σαν τραγί μία κοπελίτσα μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;», ανέφερε η κ. Αρμουτίδου.

«Δεν θέλω να ακούω τη λέξη ‘καρατομήθηκαν’. Νόμοι είναι αυτοί; Γι’ αυτό συμβαίνουν και θα συμβαίνουν όλα αυτά! Κι αυτές οι αστυνομικίνες, γυναίκες 60 χρονών, αντί να αγκαλιάσουν αυτό το κορίτσι που πήγε εκεί επειδή φοβόταν και κινδύνευε… το έδιωξαν; Δεν ντρεπόμαστε; Αν ήταν πολιτικάντηδες, δέκα περιπολικά θα είχαν στείλει! Αν αυτό συνέβαινε στη δική τους κόρη, τι θα έκαναν;», κατήγγειλε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, συγκινώντας το πάνελ της εκπομπής.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον στην Αστυνομία. Έχω απόστρατο αδελφό αλλά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους! Έτσι έδιωξαν και το δικό μου το παιδί! Τα σκουπίδια!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκείνος ο αστυνομικός ο Πατρινός, έχω πολύ μίσος μέσα μου, και ο άλλος ο Αθηναίος! Πήγε το παιδί μου και δεν βρήκε προστασία!», συνέχισε προκαλώντας ρίγη ανατριχίλας στους παρεβρισκόμενους στην εκπομπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.