«Η Ρούλα δεν είναι καλά ψυχολογικά, μου λέει μαμά βγάλτε με από εδώ είναι άδικο»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, σχολίασε τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ανέφερε «μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας;».

Σύμφωνα με όσα είπε στο STAR η κυρία Πισπιρίγκου, η κόρη της, βλέποντας τη συνέντευξη «έπεσε από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον», ενώ σημείωσε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες, πιθανώς από την κόρη της, μέσα από τις συνεδρίες που έκανε το ζευγάρι σε ψυχολόγο είπε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα».

«Το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα», πρόσθεσε.

«Η Ρούλα δεν είναι καλά ψυχολογικά»

Η κυρία Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στην κατάσταση της κόρης της, που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού. «Η Ρούλα δεν είναι καλά ψυχολογικά, μου λέει μαμά βγάλτε με από εδώ είναι άδικο», είπε.

Παράλληλα, απάντησε και στα σχόλια για την εμφάνισή της στο επισκεπτήριο. «Μετά από τέτοια τραγωδία ασχολούνται με το αν το μαλλί μου είναι ίσιο».

Στο ίδιο πλαίσιο κάλεσε τους δημοσιογράφους να την αφήσουν λίγο ήρεμη. «Δεν μπορώ άλλο, έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου, είναι εκεί που είναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας έδειξε μια φωτογραφία της κόρης της, αγκαλιά με την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι «η κόρη μου είναι αυτή. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα να την κοιτάει μέσα στα μάτια».