ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μητέρα της Έμμας μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Έχουν αλλοιωθεί στοιχεία της δικογραφίας – Δεν θα το αφήσω»

«Μαρτυρίες για Όσκαρ»

Μητέρα της Έμμας μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Έχουν αλλοιωθεί στοιχεία της δικογραφίας – Δεν θα το αφήσω»

Η μητέρα της 21χρονης Έμμας, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την νεαρή φοιτήτρια, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σχολιάζοντας την ποινή που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο.

Η Κέλλυ Ταμπάκη, μιλώντας για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, είπε ότι αυτές οι μαρτυρίες προφανώς δεν έπεισαν «αλλά αυτό όσον αφορά τον οδηγό, διότι για τη συνοδηγό μάλλον έχουν πείσει καθώς έχει απαλλαχτεί από κάθε κατηγορία».

Στην ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά απέναντί της, η κ. Ταμπάκη είπε ότι «υπάρχουν τόσα πολλά κενά, έχουν αλλοιωθεί στοιχεία της δικογραφίας ώστε να βγει απαλλακτικό το βούλευμα, έχουν γίνει τόσα πολλά κι έχω εξοργιστεί, δεν θα το αφήσω».

Και συνέχισε αναφερόμενη στη συνοδηγό: «Οφείλω να πω πως δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη. Όλη της η στάση και το ύφος ήταν προκλητικό, τύπου “μη με ενοχλείτε, με κουράσατε, άντε να τελειώνουμε”».

Ο οδηγός, από την άλλη, «είπε συγγνώμη για την εγκατάλειψη, όχι για το ότι χτύπησε την Έμμα, διότι θεωρεί ότι το παιδί φταίει διότι του πετάχτηκε».

«Η συνοδηγός είπε πως δεν γνώριζε τον οδηγό.

Μετά αντί να πάει να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, αφού όπως είπε τον φοβόταν, πάει με έναν άγνωστο, που φοβάται, στο Σέιχ Σου και κάνει τρία τσιγάρα και μετά πάει με αυτόν τον άνθρωπο και διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο;» αναρωτήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.