ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μητέρα του 10χρονου που σώθηκε από επίθεση σκυλιών: «Αν δεν τα έδιωχνε ο γείτονας το παιδί μου δεν θα ζούσε»

Πώς ο 10χρονος γλίτωσε τα χειρότερα από τους σκύλους;

Μητέρα του 10χρονου που σώθηκε από επίθεση σκυλιών: «Αν δεν τα έδιωχνε ο γείτονας το παιδί μου δεν θα ζούσε»

Αν δεν ήταν ο γείτονας το 10χρονο αγόρι θα είχε τραυματιστεί χειρότερα… Οι γονείς και ο γείτονας στο χωριό Στίρφακα περιέγραψαν τι έχει συμβεί.

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr, το παιδί, ηλικίας περίπου 10 ετών, το μεσημέρι της Τρίτης 16 Αυγούστου περνούσε μόνο του από την πλατεία της κοινότητας Στίρφακα όταν του επιτέθηκαν δύο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά.

Το ένα από αυτά μάλιστα έριξε κάτω το παιδί και το δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός του, στη μασχάλη, στην κοιλιά, στα χέρια και στα πόδια.

Η μητέρα του 10χρονου μίλησε στο LamiaReport και αποκάλυψε πως «Αν δεν έτρεχε ο γείτονας να διώξει τα σκυλιά το παιδί μου τώρα δεν θα ζούσε». Η ίδια αποκάλυψε ότι λιποθύμησε όταν είδε τον γιο της μέσα στα αίματα και ευχαρίστησε τους γείτονες που έσωσαν το παιδί της.

Ο γείτονας περιγράφει στο ίδιο τοπικό μέσο πως άκουσε το παιδί να φωνάζει βοήθεια και έτσι έτρεξε αμέσως να τον βοηθήσει.

Ο πατέρας του παιδιού κατηγορεί όσους τάιζαν τα αδέσποτα γύρω από την πλατεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη μια από τις γειτόνισσες λέει στην κάμερα: «Δεν ήταν επιθετικά τα σκυλιά μέχρι τώρα…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.