ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μητροπολίτης Νιγηρίας για την «Εκκλησία των Εθνών»: «Είναι μια σέχτα δικτυωμένη καλά σε όλο τον κόσμο»

«Ποντάρουν στη δυσκολία των ανθρώπων και τους εκμεταλλεύονται οικονομικά»

Μητροπολίτης Νιγηρίας για την «Εκκλησία των Εθνών»: «Είναι μια σέχτα δικτυωμένη καλά σε όλο τον κόσμο»

O Μητροπολίτης Νιγηρίας Αλέξανδρος που δραστηριοποιείται στη χώρα της Αφρικής τα τελευταία 25 χρόνια μίλησε για την αίρεση στη Θεσσαλονίκη, που απασχολεί τις ελληνικές αρχές μετά από δημόσιους εξορκισμούς που έκανε.

Ο ίδιος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων και ανέφερε ότι η «Εκκλησία των Εθνών» μπορεί να προέρχεται από την Νιγηρία, όμως «πρόκειται για μία σέχτα που είναι δικτυωμένη καλά σε όλο τον κόσμο κι έχει χιλιάδες οπαδούς».

Την ίδια ώρα δήλωσε ότι «πολλοί Νιγηριανοί πάστορες κινούνται μυστικά κατά κάποιο τρόπο και στην Αθήνα σε διάφορους χώρους, μαγαζιά και κάνουν τέτοια».

«Δεν έχει να κάνει με αυτό που αποκαλούμε Εκκλησία ή με το Ευαγγέλιο», είπε και πρόσθεσε πως «με πήραν τηλέφωνο από την Ελλάδα καρκινοπαθείς σε προχωρημένο στάδιο και ζητούσαν την γνώμη μου, αν έπρεπε να πάνε εκεί για θεραπεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποντάρουν στη δυσκολία των ανθρώπων και τους εκμεταλλεύονται οικονομικά», κατέληξε στη τοποθέτηση του για την αίρεση στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.