ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Άγνωστοι μπέρδεψαν Μητροπολίτη με τον πατέρα Αντώνιο και του επιτέθηκαν (βίντεο)

Προπηλάκισαν τον Μητροπολίτη Ναυκράτιδος Παντελεήμων σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Άγνωστοι μπέρδεψαν Μητροπολίτη με τον πατέρα Αντώνιο και του επιτέθηκαν (βίντεο)

Άγνωστοι επιτέθηκαν φραστικά σε Μητροπολίτη σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, επειδή τον πέρασαν για τον ιδρυτή της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου» πατέρα Αντώνιο. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης έτρωγε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας όταν στο διπλανό τραπέζι μια παρέα άρχισε να τον προσβάλλει και να σχολιάζει πως «κακοποιούσε τα παιδιά». Η παρέα, που τον είχε μπερδέψει με τον πατέρα Αντώνιο, έφυγε από το εστιατόριο και την ώρα που μπήκε στο αυτοκίνητό του τον ακολούθησε με μηχανάκια.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, χωρίς όμως να καταθέσει μήνυση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες δεν περιορίστηκαν εκεί, τον ακολούθησαν και τον κυνηγούσαν κυριολεκτικά με μια κάμερα στο χέρι στην οδό Μητροπόλεως, φωνάζοντας ότι αυτός είναι που “έχει φάει τα λεφτά” και άλλα τέτοια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.