ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ενώπιον του εισαγγελέα στις 3 Φεβρουαρίου ο πατέρας Αντώνιος

Οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν και το τελικό πόρισμα για την παράλληλη έρευνα για τα οικονομικά της «Κιβωτού»

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ενώπιον του εισαγγελέα στις 3 Φεβρουαρίου ο πατέρας Αντώνιος

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου».

Την ερχόμενη Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα για ανωμοτί κατάθεση ο πατέρας Αντώνιος, ως ύποπτος για την διάπραξη ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος, μετά από προθεσμία που είχε λάβει στις 10 Ιανουαρίου για να προετοιμαστεί.

Ο κληρικός καλείται να αντικρούσει τις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, αλλά και για σωρεία κακοποιητικών και προσβλητικών συμπεριφορών σε βάρος πολλών άλλων παιδιών.

Στις 3 Φεβρουαρίου, οι δικηγόροι του π. Αντωνίου, αναμένεται να καταθέσουν το απολογητικό του υπόμνημα σχετικά με τις καταγγελίες του 19χρονου σήμερα, πρώην φιλοξενούμενου σε σπίτι της “Κιβωτού” σε πόλη της επαρχίας, και ενός αγοριού 15 ετών.

Παράλληλα, την ερχόμενη εβδομάδα οι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν και το τελικό πόρισμα για την παράλληλη έρευνα σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της Κιβωτού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.