ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – «Ευτυχώς ο πάτερ Αντώνιος απομακρύνθηκε από τα παιδιά» λέει η μητέρα του 19χρονου

«Αυτό περιμέναμε. Ευτυχώς η Δικαιοσύνη έπραξε όπως έπρεπε. Είναι γελοίος»

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – «Ευτυχώς ο πάτερ Αντώνιος απομακρύνθηκε από τα παιδιά» λέει η μητέρα του 19χρονου

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται τόσο ο αρχικός καταγγέλλων όσο και η μητέρα του, σε δηλώσεις του, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του π. Αντωνίου και επτά ακόμα προσώπων του ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου».

«Το ζητούμενο είναι ότι απομακρύνθηκε από τα παιδιά» αναφέρει σε δηλώσεις του η μητέρα του 19χρονου, ο οποίος κατήγγειλε πρώτος τον πατέρα Αντώνιο. «Αυτό περιμέναμε. Ευτυχώς η Δικαιοσύνη έπραξε όπως έπρεπε. Είναι γελοίος. Αυτός είναι ο λόγος που η Δικαιοσύνη τον φωνάζει να δώσει εξηγήσεις. Η Δικαιοσύνη είδε την αλήθεια, το τι έπραξε αυτός ο άνθρωπος. Όλοι γνωρίζουν τι έκανε» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα απαντώντας για όσους τον υποστηρίζουν, σημείωσε: «Αν έχουν παρωπίδες και θέλουν να μείνουν μ’ αυτές, ας μείνουν. Το ζητούμενο είναι ότι απομακρύνθηκε από τα παιδιά. Και ο γιος μου αυτό ήθελε και εγώ. Καλά είναι ο γιος μου, από το τηλέφωνο μιλήσαμε, μου είπε «η αρχή είναι».

Ο ίδιος ο 19χρονος, μιλώντας στον Alpha, τόνισε: «Από αυτόν τον άνθρωπο βίωσα πολύ μεγάλη αγάπη που ό,τι έπαθα στη συνέχεια ήρθε σαν πολύ μεγάλη απογοήτευση. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται όταν περνά κάτι παρόμοιο και πρέπει να πει την αλήθεια. Το κουβαλούσα κάθε μέρα μέχρι να το εκφράσω. Και τώρα το κουβαλάω. Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω ξανά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.