ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Η μητέρα του π.Αντωνίου μιλάει πρώτη φορά για τη θυρίδα στο όνομά της: «Το ήξερα»

Τι απαντάει για την θυρίδα και τα 60.000 ευρώ

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Η μητέρα του π.Αντωνίου μιλάει πρώτη φορά για τη θυρίδα στο όνομά της: «Το ήξερα»

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου «λύνει τη σιωπή» της και μιλά, για πρώτη φορά, για τη θυρίδα που βρέθηκε στο όνομά της αλλά και για τον τραπεζικό λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ.

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου ζει- τα τελευταία 24ωρα- σε μοναστήρι της Χίου, στη Νέα Μονή. Μιλώντας στην εκπομή του Alpha «Tlive», δήλωσε πως γνώριζε για την ύπαρξη θυρίδας στην τράπεζα καθώς και για το γεγονός πως είναι στο όνομά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα» ενώ αναφερόμενη στον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της είπε: «Αυτά τα είχαμε πάει για τα παιδιά, ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου, το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.