ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Καλείται άμεσα για εξηγήσεις ο π.Αντώνιος

Δύο δικογραφίες με αδικήματα βαραίνουν τον πατέρα Αντώνιο της ΜΚΟ «Κιβωτού του κόσμου»

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Καλείται άμεσα για εξηγήσεις ο π.Αντώνιος

Δύο διαφορετικές κλήσεις για ανωμοτί εξηγήσεις θα λάβει ο Πατήρ Αντώνιος, για την υπόθεση της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου», καθώς οι δικογραφίες με τα αδικήματα, που τον βαρύνουν είναι δύο.

Η πρώτη, για την οποία θα κληθεί άμεσα να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ασέλγεια ανηλίκων κατά συρροήν και για κακοποιήσεις ανηλίκων κατά συρροήν, αφορά τις καταγγελίες από ανηλίκους, πρώην τροφίμους της Κιβωτού, για τις οποίες έγινε έρευνα από την Εισαγγελία Ανηλίκων.

Η δεύτερη αφορά την έρευνα του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος ε.τ. Αντεισαγγελέα ΑΠ Χαράλαμπου Βουρλιώτη, για τα οικονομικά της Κιβωτού, για τα οποία μαζί με τον πατέρα Αντώνιο θα κληθούν σε ανωμοτί εξηγήσεις η Πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και δύο στελέχη των Δομών.

Στη δεύτερη δικογραφία, που αφορά το πόρισμα Βουρλιώτη, τα αδικήματα για τα οποία καλούνται ως ύποπτοι ο Πατέρας Αντώνιος, η Πρεσβυτέρα και οι δύο στενοί συνεργάτες τους είναι υπεξαίρεση, απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 10σέλιδο πόρισμα Βουρλιώτη έχει διαβιβαστεί ήδη στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνη Ελευθεριανου, ο οποίος το χρέωσε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών, που θα αποστείλει κλήσεις για ανωμοτί εξηγησεις στους τέσσερεις εμπλεκόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.