ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: «Κάναμε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο για να τον ξεκουράσουμε»

«Εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη» δηλώνει ο νεαρός που έμενε στην δομή

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: «Κάναμε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο για να τον ξεκουράσουμε»

Ο πατέρας Αντώνιος και το περιβάλλον του αρνείται τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 μίλησε ένας νεαρός που υπήρξε φιλοξενούμενος σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», λέγοντας πως ο πατέρας Αντώνιος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βοήθησε τόσο τον ίδιο όσο και τον αδερφό του.

Ο νεαρός, που έζησε για 8 χρόνια σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», μαζί με αδέλφια του, καθώς οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τα αναθρέψουν, είπε πως όσα ακούγονται είναι ψέματα:

«Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες.

Τους «έχουμε μεγαλώσει» και αυτούς στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα “VIP” σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της «Κιβωτού του Κόσμου» επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη».

Σημείωσε πως «ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω «πατέρα», γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στην ζωή και εμένα και τον αδελφό μου».

Τόνισε πως πίσω αυτή τη στιγμή τον πατέρα Αντώνιο «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».

«Του κάναμε μασάζ για να τον ξεκουράσουμε»

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε σε περίεργες συμπεριφορές, προσπαθώντας να δικαιολογήσει όσα ακούγονται για τον άνθρωπο που θαυμάζει: «Εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του.

Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο “πατέρας” μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.