ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Κατέθεσε 20χρονος που είχε κακοποιηθεί στο Βόλο

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Κατέθεσε 20χρονος που είχε κακοποιηθεί στο Βόλο

Μια ακόμα καταγγελία για την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» έφτασε στα χέρια των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση.

Ένας πρώην φιλοξενούμενος της δομής της ΜΚΟ στο Βόλο, κατέθεσε στους αστυνομικούς για τα περιστατικά κακοποίησης που βίωσε εκεί, επιβεβαιώνοντας και τις υπόλοιπες καταγγελίες.

Ο 20χρονος πλέον άνδρας, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός υποστήριξε ότι έχει κακοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταγγελίες για τη δομή φιλοξενίας του Βόλου ήταν σοκαριστικές, καθώς οι υπεύθυνοι έφταναν για να τιμωρήσουν κάποια παιδιά να τα κλειδώνουν σε ένα κλουβί χωρίς φαγητό και νερό όλη την ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, υπάρχουν αρκετές αναφορές παιδιών που έπεσαν θύματα βίαιων συμπεριφορών από παιδαγωγούς της δομής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.