ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ο διευθυντής της δομής Χίου βλέπει ταινίες σπίτι του με δύο ανήλικα κορίτσια

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου»

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ο διευθυντής της δομής Χίου βλέπει ταινίες σπίτι του με δύο ανήλικα κορίτσια

Συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία και πληροφορίες για την ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου» και τη δράση του π. Αντωνίου, της πρεσβυτέρας αλλά και των διευθυντών των δομών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ «Κιβωτού» συνομίλησε με τον διευθυντή της δομής στη Χίο και στην έκθεση που συνέταξαν μεταξύ άλλων τον ρώτησαν «για ποιο λόγο βλέπει ταινία κάθε Σάββατο βράδυ με δύο μικρά κορίτσια στο σπίτι του;».

Η ερώτηση αυτή προκαλεί κάποια ερωτηματικά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται αν έχει δοθεί κάποια απάντηση από τον διευθυντή στη δομή της .

Για πρώτη φορά εργαζόμενος παραδέχτηκε ενώπιον του νέου Δ.Σ. πως υπάρχει χώρος, μέσα στον οποίον κλειδώνουν τα άτακτα παιδιά για τιμωρία.

«Προσλήφθηκα πριν από δύο χρόνια ως παιδαγωγός, αλλά εκτελώ χρέη οδηγού. Υπάρχει χώρος που κάποια παιδιά κλειδώνονται από την δομή για τιμωρία και τους πηγαίνουμε μόνο φαγητό» αναφέρεται στην έκθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «LiveNews».

Σε ό,τι αφορά τα όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της δομής, τα παράπονα είναι αρκετά και αφορούν τους χαμηλούς μισθούς και τις μη ενδεδειγμένες συνθήκες εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενδεικτικά είπαν στη νέα διοίκηση πως «χρειαζόμαστε παιδαγωγούς, γεωπόνους, κηπουρούς και συντηρητές. Δουλεύουμε πολλές ώρες και οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.