ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Στο στόχαστρο η πρεσβυτέρα για τις δωρεές – Τι συνέβαινε με τη διαχείριση των χρημάτων;

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου»

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Στο στόχαστρο η πρεσβυτέρα για τις δωρεές – Τι συνέβαινε με τη διαχείριση των χρημάτων;

Την ώρα που ο πατήρ Αντώνιος προετοιμάζεται για την απολογία του, τα αναπάντητα ερωτήματα για την πρεσβυτέρα πληθαίνουν, για τα χρήματα από δωρεές που η ίδια, ως πρόεδρος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», διαχειριζόταν.

Όπως αποκάλυψε το Mega, τα μέλη της ΜΚΟ «Κιβωτού» που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες έχουν αναφέρει ότι η πρεσβυτέρα έπαιρνε τα χρήματα από τα κουτιά που έστηνε η Οργάνωση, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τι τα έκανε στη συνέχεια.

Η ίδια, για την ώρα, τηρεί σιγή ιχθύος. Σε δηλώσεις που έκανε όταν η ίδια και ο σύζυγός της βρέθηκαν στο επίκεντρο, είχε μιλήσει για μια σκευωρία, για καταγγελίες που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και για έναν διασυρμό δύο ανθρώπων που έχουν προσφέρει.

Μέσα στο διαμέρισμα της δομής του Κολωνού που έμεναν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, βρέθηκαν κοσμήματα μεγάλης αξίας που προέρχονται από δωρεές, 270 χρυσές λίρες Αγγλίας και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, για την προέλευση των οποίων το ζευγάρι αναμένεται να δώσει εξηγήσεις.

Ήδη έχουν δεσμευτεί τέσσερις τραπεζικοί λογαριασμοί σε δύο τράπεζες που συνολικά περιέχουν 360.000 ευρώ. Από αυτά, τα 130.000 ήταν σε τραπεζικό λογαριασμό της πρεσβυτέρας, τα 170.000 σε κοινό λογαριασμό με τον πατέρα Αντώνιο, ενώ βρέθηκαν και 60.000 στο όνομα της μητέρας του πατρός Αντωνίου.

Η πρεσβυτέρα που ως πρόεδρος της ΜΚΟ «Κιβωτού» διαχειριζόταν εκατομμύρια από δωρεές, δήλωνε ως επάγγελμα οικιακά.

Τα πάντα ποια έχουν αλλάξει για την Σταματία Γεωργαντή. Η πρεσβυτέρα βρίσκεται πλέον και η ίδια στο μικροσκόπιο της έρευνας και πλέον τα χαμόγελα άλλων εποχών με λιγότερες σκοτούρες, έχουν λιγοστέψει.

Την ίδια ώρα, στο νέο ΔΣ της Οργάνωσης παραδόθηκε το πόρισμα από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, με σημείο αιχμής, πέρα από τις συναλλαγές (εισροές – εκροές) των τραπεζικών λογαριασμών, την εξέταση του ακινήτου, αξίας περίπου 150.000 ευρώ, που είχε αγοραστεί στα Γιάννενα.

Η έρευνα θα δείξει από πού προέρχονταν τα χρήματα με τα οποία αγοράστηκε και να βρεθεί τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο ακίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.