ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μοσχάτο: Πόσα χρήματα είχε δώσει στον 50χρονο η 47χρονη και πώς έφτασε στο έγκλημα

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν αμέσως ότι η γυναίκα είχε σχέση με την αυτοκτονία του ασφαλιστή

Μοσχάτο: Πόσα χρήματα είχε δώσει στον 50χρονο η 47χρονη και πώς έφτασε στο έγκλημα

Η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι των γεγονότων που οδήγησαν την 47χρονη γυναίκα να σπρώξει την καρέκλα του 50χρονου ασφαλιστή, όταν εκείνος έβαλε στο λαιμό του τον αυτοσχέδιο βρόγχο για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν το βράδυ της Δευτέρας (16/1) στην πολυκατοικία της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο, αντιλήφθηκαν αμέσως ότι η 47χρονη γυναίκα που τους άνοιξε την πόρτα στο διαμέρισμα του 50χρονου ασφαλιστή είχε σχέση με την αυτοκτονία του.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, δεν ήταν η μόνη με την οποία ήταν σε αντιδικία το θύμα, καθώς φαίνεται να είχε εξαπατήσει περίπου 20 – 25 πελάτες του, καταφέρνοντας να αποσπάσει χρήματα που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και ίσως φτάνουν ακόμα και τα 2 εκατ. ευρώ.

Αρχικά η 47χρονη είχε δώσει 26.000 ευρώ στον 50χρονο για επενδύσεις στον τομέα των πετρελαιοειδών, λαμβάνοντας κατά διαστήματα κάποια ποσά που αφορούσαν σε κέρδη από τις επενδύσεις.

Όταν εκείνη όμως του ζήτησε πίσω το αρχικό ποσό της επένδυσης που είχε κάνει, εκείνος υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να το δώσει, επικαλούμενος προβλήματα οικονομικής δυσπραγίας.

Ωστόσο, της πρότεινε να την βάλει μέτοχο σε μια εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, με την 47χρονη να το δέχεται.

Λίγο καιρό μετά, ο 50χρονος κατάφερε να πείσει την 47χρονη γυναίκα να του δώσει ξανά χρήματα για επενδύσεις. Αυτή τη φορά μέσω διαδικτύου στον τομέα του forex και των κρυπτονομισμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του ασφαλιστή του έδωσε η ίδια 60.000 ευρώ και άλλες 50.000 ευρώ ένα συγγενικό της πρόσωπο, με το συνολικό ποσό που είχε λάβει ο 50χρονος από εκείνη να ξεπερνά τις 130.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.