ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μουσείο Ακρόπολης: «Λάθος εντυπώσεις» για «ριφιφί»

Δείτε την ανακοίνωση του Μουσείου της Ακρόπολης

Μουσείο Ακρόπολης: «Λάθος εντυπώσεις» για «ριφιφί»

Τα δημοσιεύματα περί «ριφιφί» και αφαίρεσης νομισμάτων από χώρο ανακαφής του διαψεύδει το Μουσείο Ακρόπολης.

«Το βράδυ της Τρίτης 22 Αυγούστου 2023 και μετά το πέρας λειτουργίας του Μουσείου Ακρόπολης εντοπίστηκαν έξι ανήλικοι στον αύλειο χώρο του. Το προσωπικό ασφαλείας του Μουσείου ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και ακολουθήθηκαν οι νόμιμες ενέργειες.

Το Μουσείο Ακρόπολης λυπάται για τις ανακριβείς πληροφορίες και για την δυσανάλογη διάσταση που εδόθη στο θέμα, δημιουργώντας έτσι λάθος εντυπώσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μ′ αυτή την ανακοίνωση, το Μουσείο απαντά στα δημοσιεύματα περί «ριφιφί» σε χώρο ανασκαφής του Μουσείου. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 22.45 το βράδυ της Τρίτης στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου πέντε νεαρές γυναίκες (ανάμεσά τους δύο ανήλικες) έγιναν αντιληπτές από φύλακα του Μουσείου της Ακρόπολης να έχουν εισβάλει σε χώρο ανασκαφής του Μουσείου και να έχουν αφαιρέσει άγνωστο αριθμό νομισμάτων διαφόρων χωρών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.