ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μυστήριο στην Κοζάνη με τον θάνατο 80χρονου: Βρέθηκε κάτω από τα παντζούρια της μπαλκονόπορτας

Δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες, κάτι που ανησύχησε τους δικούς του ανθρώπους

Μυστήριο στην Κοζάνη με τον θάνατο 80χρονου: Βρέθηκε κάτω από τα παντζούρια της μπαλκονόπορτας

Η Ασφάλεια Κοζάνης ερευνά τις συνθήκες θανάτου ενός ηλικιωμένου άνδρα, ηλικίας περίπου 80 ετών, τον οποίον βρήκαν νεκρό συγγενικά του πρόσωπα μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο άτυχος άνδρας διέμενε μόνος στο σπίτι του στην πόλη της Κοζάνης. Ωστόσο, δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες, κάτι που ανησύχησε τους δικούς του ανθρώπους.

Οι συγγενείς του ηλικιωμένου ειδοποίησαν κλειδαρά και άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού του.

Εκεί, σοκαρισμένοι, αντίκρισαν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και με το κεφάλι κάτω από τα παντζούρια της μπαλκονόπορτας.

Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, με τον ηλικιωμένο να φαίνεται πως ήταν νεκρός για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των έμπειρων αστυνομικών της Ασφάλειας Κοζάνης, τα σενάρια που εξετάζονται είναι εκείνα της αυτοχειρίας ή του ατυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ διαπίστωσαν πως τα συγκεκριμένα παντζούρια «πέφτουν» με ταχύτητα όταν κάποιος επιχειρήσει να τα κλείσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.