ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μυτιλήνη: Ενέδρα και ληστεία σε δύο πεζούς στη μέση του δρόμου – Έξι συλλήψεις

Αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας και μεταλλικού αντικειμένου, 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό

Μυτιλήνη: Ενέδρα και ληστεία σε δύο πεζούς στη μέση του δρόμου – Έξι συλλήψεις

Συνελήφθησαν χθες (27-05-2023) σε δομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή Μαυροβούνι στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή συνοριακών φυλάκων του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, 6 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της ληστείας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, βραδινές ώρες χθες στο 1ο χλμ. της Ε.Ο. Παναγιούδας – Μυτιλήνης, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας και μεταλλικού αντικειμένου, 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό από την κατοχή δύο έτερων αλλοδαπών.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.