ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα η 49χρονη που περιέλουσε τον άνδρα της με εύφλεκτο υγρό

Έχει εγκαύματα στο 50% του σώματός του

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα η 49χρονη που περιέλουσε τον άνδρα της με εύφλεκτο υγρό

Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στη Β’ ΜΕΘ Εγκαυμάτων στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ο 58χρονος άνδρας που πυρπολήθηκε από τη σύζυγό του το απόγευμα της Πέμπτης, στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που μεταφέρει το thesstoday.gr, ο άνδρας φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του, απόρροια της επίθεσης που δέχθηκε από τη σύζυγό του και μάλιστα, μέσα στο ίδιο του το μαγαζί, στο κέντρο του νησιού.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες, ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή βρίσκεται η 49χρονη, η οποία περιέλουσε με βενζίνη τον 58χρονο και στη συνέχεια τον έβαλε φωτιά. Η ίδια χαμήλωσε το βλέμμα μόλις εντόπισε τις κάμερες, ενώ εισήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο χωρίς να προχωρήσει σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά αδικήματα που αφορούν την απόπειρα ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά πληροφορίες, το ζευγάρι για χρόνια φέρεται να αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα, καθώς έχουν χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά τους, ενώ μάλιστα η συχνότητα των εντάσεων οδήγησε πριν από μερικές ημέρες τον 55χρονο άνδρα να φύγει από το σπίτι για λίγα 24ωρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.