ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο 35χρονος οπαδός που απολογήθηκε για τα αιματηρά επεισόδια που στοίχισαν τη ζωή στον Μ.Κατσουρή

Ο οπαδός συνελήφθη όταν πήγε να καταθέσει

Ν.Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο 35χρονος οπαδός που απολογήθηκε για τα αιματηρά επεισόδια που στοίχισαν τη ζωή στον Μ.Κατσουρή

Ελεύθερος αφέθηκε με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στην 25η τακτική ανακρίτρια, για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος οπαδός που είχε συλληφθεί.

Στον κατηγορούμενο, για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα όταν υπάρχει αγώνας.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος βρέθηκε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες μετά τις πληροφορίες ότι DNA του εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για την οποία έχουν προφυλακιστεί 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής, αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου, για την οποία δεν έχει προσωποποιηθεί η κατηγορία, καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος κρατείται καθώς έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών για άλλη υπόθεση που αφορά σε επεισόδια στο Βόλο το 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.