ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Φιλαδέλφεια: Κάθειρξη δεκαέξι χρόνων για τον 31χρονο που βίασε την baby sitter

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό

Ν.Φιλαδέλφεια: Κάθειρξη δεκαέξι χρόνων για τον 31χρονο που βίασε την baby sitter

Ο 31χρονος στην Νέα Φιλαδέλφεια που βίασε με απειλή μαχαιριού μία μαθήτρια Λυκείου 18 ετών όταν η κοπέλα πήγε να πιάσει δουλειά ως baby sitter, καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξη.

Ούτε ένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στον 31χρονο που στις 20 Μαρτίου του 2022 βίασε την baby sitter, σύμφωνα με το Star. Η κοπέλα είχε πάει να πιάσει δουλειά ως baby sitter για να προσέχει την 3 ετών κόρη του.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Το θύμα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε διαρκώς περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, σύμφωνα με το κανάλι.

«Πήγα να επιστρέψω στο σαλόνι και τότε ο άνδρας βγήκε μπροστά μου κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε προς το μέρος μου και μου είπε “μην φωνάζεις, μην φωνάζεις δεν θα σου κάνω κακό, απλά μην φωνάξεις”. Εγώ τον παρακαλούσα να μη μου κάνει κακό», είπε η κοπέλα.

«Αυτός έφερνε το μαχαίρι κοντά προς τον θώρακά μου και μου είπε ”βγάλε τα ρούχα σου και μην φωνάξεις. Αν φωνάξεις θα σε σφάξω”», πρόσθεσε στην περιγραφή της η νεαρή κοπέλα η οποία στο πλευρό της, είχε την οικογένειά της και τους φίλους της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος ο οποίος ομολογεί τον βιασμό αλλά με τη δικαιολογία ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο καθώς, όπως λέει, δέχεται απειλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.