ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νάξος: Άντρας έκανε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της γυναίκας του – Δέχτηκε άγρια επίθεση

Του επιτέθηκε μετά από έντονο διάλογο που είχαν και άρχισε να τον χτυπάει με ένα σκουπόξυλο

Νάξος: Άντρας έκανε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της γυναίκας του – Δέχτηκε άγρια επίθεση

Στη σύλληψη μιας γυναίκας, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου οι άνδρες της αστυνομίας του ΑΤ Νάξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε χωριό της ορεινής Νάξου, η έντονη λογομαχία αντρόγυνου τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατέληξε σε άσκηση σωματικής βίας, εις βάρος του άνδρα από τη γυναίκα.

Σε κακή κατάσταση, ο άντρας πήγε σε αστυνομικό τμήμα του νησιού και μήνυσε τη γυναίκα, αφού όπως υποστηρίζει του άσκησε προκάλεσε σωματικές βλάβες με σκουπόξυλο και ένα καλώδιο ρεύματος.

Όπως είπε του επιτέθηκε μετά από έντονο διάλογο που είχαν και άρχισε να τον χτυπάει με ένα σκουπόξυλο. Κάποια στιγμή, όπως είπε, προσπάθησε να τον πνίξει με ένα καλώδιο ρεύματος που υπήρχε στο σπίτι. Η Νάξος περιμένει την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση, που προκαλεί συζητήσεις. Οι λόγοι που πυροδότησαν το θερμό επεισόδιο δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είχε ως συνέπεια να συλληφθεί η γυναίκα το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, αφού συμπληρώθηκε η δικογραφία, αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.