ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νάουσα: Συνελήφθη 69χρονη αλλοδαπή για τηλεφωνικές απάτες – Τα μέλη του κυκλώματος προσποιούνταν τους γιατρούς

Η λεία του κυκλώματος υπολογίζεται σε πάνω από 100.000 ευρώ

Νάουσα: Συνελήφθη 69χρονη αλλοδαπή για τηλεφωνικές απάτες – Τα μέλη του κυκλώματος προσποιούνταν τους γιατρούς

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, εξιχνίασαν τηλεφωνικές απάτες, που έγιναν τους τελευταίους δύο μήνες εις βάρος πολιτών σε Ημαθία, Πέλλα και Κοζάνη, συλλαμβάνοντας μια 69χρονη αλλοδαπή.

Να σημειωθεί πως λεία του κυκλώματος υπολογίζεται σε πάνω από 100.000 ευρώ.

Η γυναίκα, μαζί με τους συνεργούς της τηλεφωνούσαν σε πολίτες προσποιούμενοι τους γιατρούς και με τον ισχυρισμό ότι συγγενείς τους τραυματίσθηκαν σε ατύχημα, ζητούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά δήθεν για να τους χειρουργήσουν.

Η 69χρονη συνελήφθη προχθές, Σάββατο 5 Αυγούστου, επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει το ποσό των 19.830 ευρώ από 67χρονη ημεδαπή, στην οποία νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε τηλεφωνήσει συνεργός της συλληφθείσας προσποιούμενος τον γιατρό, ζητώντας της χρήματα δήθεν για να χειρουργηθεί συγγενικό της πρόσωπο που τραυματίστηκε.

Το εν λόγω χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην παθούσα.

Επίσης, στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.340 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως διαπιστώθηκε από την περαιτέρω έρευνα, το τελευταίο δίμηνο, με την ίδια μέθοδο, εξαπάτησαν ακόμη 4 πολίτες σε περιοχές της Ημαθίας, της Πέλλας και της Κοζάνης, όπου απέσπασαν χρήματα, χρυσές λίρες και ένα κόσμημα, συνολικής αξίας 81.520 ευρώ.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για πιθανή εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.