ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναυπακτία: Εντοπίστηκε φυτεία με πάνω από 1.000 χασισόδεντρα

Άφαντοι οι «δράστες»

Ναυπακτία: Εντοπίστηκε φυτεία με πάνω από 1.000 χασισόδεντρα

Να ταυτοποιήσουν τους καλλιεργητές μιας τεράστιας χασισοφυτείας που ανακάλυψαν σε μια δύσβατη περιοχή της Ναυπακτίας, κοντά στις όχθες του ποταμού Μόρνου, προσπαθούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ευπαλίου.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει και έφτασαν στον χώρο της φυτείας, στην οποία καλλιεργούνταν περισσότερα από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης που ποτίζονταν με σωλήνες που είχαν απλώσει οι καλλιεργητές από το κοντινό ποτάμι. Οι ίδιοι, όμως, ήταν άφαντοι καθώς αντιλήφθηκαν ότι βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση των αστυνομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τον χώρο της χασισοφυτείας περισυνελλέγησαν αρκετά ευρήματα τα οποία εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση των καλλιεργητών, ενώ τα εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.