ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναυπηγεία Χαλκίδας: Συνελήφθη ο υπεύθυνος του συνεργείου μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου εργαζόμενου  

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ναυπηγεία Χαλκίδας: Συνελήφθη ο υπεύθυνος του συνεργείου μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου εργαζόμενου  

Η λιμενική αρχή της Χαλκίδας, προχώρησε στη σύλληψη ενός 44χρονου υπεύθυνου συνεργείου ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 42χρονου εργαζόμενου κατά τη διάρκεια εργασιών σε επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο, σημαίας Κύπρου, που ήταν παραβεβλημένο στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων της Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας ενημερώθηκε για τον τραυματισμό 42χρονου ημεδαπού εργαζόμενου σε ιδιωτικό συνεργείο, κατά τη διάρκεια εργασιών σε Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίο σημαίας Κύπρου, το οποίο ήταν παραβεβλημένο σε εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων της Χαλκίδας.

Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 44χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του συνεργείου, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου των Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.