ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα ανάρτηση από τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για την Πάτρα: «Τα ευρήματα που εμφανίζονται σε παιδοκτονίες»

Η ανάρτησή του

Νέα ανάρτηση από τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για την Πάτρα: «Τα ευρήματα που εμφανίζονται σε παιδοκτονίες»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, το απόγευμα της Δευτέρας, έκανε μια νέα ανάρτηση για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Ο ίδιος αναφέρεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής μελέτης στα δύο παιδία που πέθαναν πρώτα, δηλαδή στην Μαλένα και στην Ίριδα.

Σε άλλη μία ανάρτηση για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα προχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων.

Η ανάρτησή του:

«Εύρημα στην πρώτη υπόθεση: «Δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα».

Εύρημα στη δεύτερη υπόθεση: «μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου».

Ακολουθεί σχετική βιβλιογραφία:

Η πνιγμονή από απόφραξη των αναπνευστικών στομίων περιλαμβάνει κατά κανόνα σχεδόν περιστατικά ανθρωποκτονίας. Πιο συχνά είναι η αιτία σε παιδοκτονίες και λιγότερο παρατηρείται σε ανθρωποκτονίες ενηλίκων, όπως σε υπερήλικες ή άτομα εξασθενημένα από νόσο, πάθηση ή λήψη οινοπνεύματος και τοξικών ουσιών. (Εικ. X-33).

Τα ευρήματα στα περιστατικά αυτά είναι εκδορές, εκχυμώσεις, ρήξεις των ιστών στόμα τος και μύτης από την αντίσταση του θύματος απέναντι στο δράστη στα σημεία αυτά της βίας και τα γενικά ευρήματα της ασφυξίας (Εικ. Χ-33).»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.