ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα απάτη για πώληση αυτοκινήτου μέσω Facebook – Έγιναν «καπνός» 3.000 ευρώ

Πήγε μέχρι την Αθήνα να δει το ΙΧ

Νέα απάτη για πώληση αυτοκινήτου μέσω Facebook – Έγιναν «καπνός» 3.000 ευρώ

Έδωσε προκαταβολή 3.000 ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου που βρήκε σε αγγελία στο Facebook.

Μάλιστα ο Ηρακλειώτης – θύμα, ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα προκειμένου να δει από κοντά το όχημα που επρόκειτο να αγοράσει.

Όταν έφτασε στον Πειραιά, ο πωλητής του είπε ότι δεν μπορεί να πάει στο ραντεβού τους καθώς του έτυχε κάτι έκτακτο όμως του υπέδειξε το σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα για να πάει να το δει, όπως και έγινε.

Ο Ηρακλειώτης πείστηκε και την άλλη μέρα του κατέβαλλε το ποσό των 3.000 ευρώ. Αυτοκίνητο όμως δεν πήρε ποτέ!

Τα χρήματα της προκαταβολής έκαναν «φτερά» και η αγγελία αποδείχτηκε πως ήταν απάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα έκανε καταγγελία στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.