ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Νέα αποκάλυψη Π.Κουσουλού για Ρ.Πισπιρίγκου: «Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται»

Κάθε φορά που το ζευγάρι χώριζε, πέθαινε και ένα παιδί

Νέα αποκάλυψη Π.Κουσουλού για Ρ.Πισπιρίγκου: «Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται»

Ο Πέτρος Κουσουλός έχει ασχοληθεί έντονα με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών και από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων τόνισε πως κάθε φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης χώριζαν, πέθαινε και ένα παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπήρχε μια διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και φαίνεται ότι κάθε φορά που ο σύζυγος εγκατέλειπε τη συζυγική στέγη, χανόταν και ένα παιδί. Απ’ ό,τι φαίνεται το βασικό κίνητρο ήταν ο Μάνος. Νομίζω εκεί θα καταλήξει και η δικαστική έρευνα. Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Η ανακρίτρια έδωσε πολύ μεγάλη βάση στην κατάσταση του ζευγαριού, τι σχέση είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν ερωτήθηκε ο Μάνος τι ακριβώς συνέβαινε με την Μαλένα και την Ίριδα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.