ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Φιλαδέλφεια: Aνακρίνονται στη ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 22χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Συνολικά στα επεισόδια τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι

Νέα Φιλαδέλφεια: Aνακρίνονται στη ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 22χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες στα χθεσινά αιματηρά επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν έξω από την OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 22χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Ο 22χρονος χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από Κροάτη οπαδό, ενώ συνολικά στα επεισόδια τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι, πέντε Έλληνες και τρεις Κροάτες.

Οι Αρχές προχώρησαν συνολικά σε 96 συλλήψεις: οι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ είναι οι τραυματίες που παραμένουν στον «Ερυθρό Σταύρο». Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί 82 Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα 150-200 οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Κροάτες φαίνεται ότι έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, καθώς φτάνοντας στην Αττική Οδό, τα αυτοκίνητά τους σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη», όπου επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό «Πευκάκια» και με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πολλά καταστήματα και αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, καθώς οι Κροάτες έβαλαν φωτιές σε κάδους και ξερά κλαδιά που βρίσκονταν πλησίον του ανοιχτού πάρκινγκ, ενώ έσπασαν τα παρμπρίζ αυτοκινήτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την τραγική κατάληξη του 22χρονου οπαδού, άγνωστο είναι εάν τελικά η διοργανώτρια αρχή και η ΕΛ.ΑΣ. θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.