ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι έχασε τη ζωή του ο 25χρονος ειδικός φρουρός

Η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι έχασε τη ζωή του ο 25χρονος ειδικός φρουρός

Θλίψη στο σώμα της Αστυνομίας έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 25χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, είχε βγει χθες το βράδυ μια βόλτα με τη μηχανή του μια Yamaha 1.000 κυβικών.

Ο 25χρονος που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας ανέβηκε στη μηχανή χωρίς να φορέσει το κράνος του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, και ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δεκελείας με κατεύθυνση το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Η στροφή ήταν απότομη και ο 25χρονος δεν πρόλαβε να φρενάρει, η μηχανή συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο και ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε για είκοσι μέτρα χτυπώντας με το κεφάλι στο απέναντι πεζούλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.