ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την φονική έφοδο των Κροατών στη Ν.Φιλαδέλφεια όπου δολοφονήθηκε ο Μ.Κατσουρής

Οι Κροάτες εκτόξευσαν πλήθος φωτοβολίδων κατά των φιλάθλων της ΑΕΚ

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την φονική έφοδο των Κροατών στη Ν.Φιλαδέλφεια όπου δολοφονήθηκε ο Μ.Κατσουρής

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, από την φονική επίθεση των Κροατών νεοβαρβάρων χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στην δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Είναι βράδυ Δευτέρας, και φίλοι της ΑΕΚ με τις παρέες τους βρίσκονται έξω από το γήπεδο της ομάδας, όταν ενημερώνονται ότι φτάνουν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Κάποιοι κινούνται προς το μέρος των δραστών, από περιέργεια για να δουν τι συμβαίνει.

Όμως, όταν κάνουν την εμφάνισή τους οι Κροάτες χούλιγκαν η νύχτα γίνεται μέρα από τις φωτοβολίδες που εκσφενδονίζουν προς την πλευρά των φίλων της «Ένωσης».

Η δολοφονική επίθεση των εφοδιασμένων με πολεμοφόδια χούλιγκαν ξεκινά. Λίγο μετά, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής θα έπεφτε νεκρός από την μοιραία μαχαιριά που του κατάφεραν στο μπράτσο.

Δείτε το βίντεο:

Στα πλάνα, που έχουν τραβηχτεί πιθανόν από κάμερα ασφαλείας, η ομάδα των μαυροφορεμένων χούλιγκαν είναι συγκεντρωμένη, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, σε σημείο έξω από την OPAP Arena, εξοπλισμένη με καδρόνια και φωτοβολίδες. Μάλιστα, διακρίνονται κάποιοι εξ αυτών να κινούνται με μηχανάκια.

Σε άλλα πλάνα, οι χούλιγκαν φαίνονται να τρέχουν για να επιτεθούν, ενώ στη συνέχεια επιχειρούν να διαφύγουν, να πετούν και να δέχονται φωτοβολίδες – πιθανόν από τους αστυνομικούς που έχουν βρεθεί στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.