ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ψηλός και αρκετά εύσωμος ο δολοφόνος του Μ.Κατσουρή» λέει ο δικηγόρος Β.Νουλέζας

Υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο στην ΕΛ.ΑΣ.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ψηλός και αρκετά εύσωμος ο δολοφόνος του Μ.Κατσουρή» λέει ο δικηγόρος Β.Νουλέζας

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος εκπροσωπεί έναν 40χρονο Κροάτη ο οποίο κατηγορείται για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, υποστηρίζει ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή είναι ψηλός και αρκετά εύσωμος.

Υπάρχει βίντεο το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών και δείχνει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή αποκάλυψε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας που εκπροσώπησε σήμερα έναν 40χρονο Κροάτη κατηγορούμενο.

Ο κ Νουλέζας τόνισε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει βίντεο και πως «η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση τώρα σε μια ώρα, σε μια ημέρα να βρει ποιός μαχαίρωσε τον Μιχάλη».

Ανέφερε επίσης πως το «βίντεο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται πάντως πως είναι ένας ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας»!

Αναφορικά με τον 40χρονο που εκπροσωπεί σήμερα τόνισε πως «είναι Κροατικής καταγωγής και διαμένει στην Αυστρία στη Βιέννη. Ηρθε στην Ελλάδα αεροπορικώς για 3-4 ημέρες και έχει και εισιτήριο επιστροφής. Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή διότι πριν καν προλάβει να φτάσει στο γήπεδο αντιλήφθηκε πως επιτίθεται μια ομάδα, προφανώς φιλάθλων της ΑΕΚ σε αντίστοιχους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Κάποιοι φαίνονται από από την πλευρά των οπαδών της Ντινάμο να έχουν ξύλα στα χέρια τους, είναι δέκα, είκοσι, τριάντα άτομα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο εντολέας μου, ο οποίος κατά μερικούς είναι και ο επικεφαλής, φαίνεται από το κινητό του πως γνώριζε μόνο άλλους δυο ομοεθνείς του. Δεν ήταν εκεί που γίνονταν τα επεισόδια, που επεκτάθηκαν και υπήρξε γενική σύραξη και συμπλοκή. Είναι έργο της αστυνομίας, της δικαιοσύνης να δει ποιος είναι εκείνος που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στο Μιχάλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.