ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε κατάσταση σοκ η έγκυος σύντροφος του βιαστή – «Χωρίσαμε όταν έμαθα όσα έκανε»

«Δεν μπορώ να πάρω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασής μου»

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε κατάσταση σοκ η έγκυος σύντροφος του βιαστή – «Χωρίσαμε όταν έμαθα όσα έκανε»

Η πρώην πλέον έγκυος σύντροφος του 31χρονου δράστη που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της κοπέλας δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Ο 31χρονος είχε βάλει αγγελία ότι έψαχνε νταντά για το παιδί του και όταν απάντησε μια κοπέλα και έγινε το ραντεβού για την υποτιθέμενη πρόσληψη της, την βίασε.

Η σύντροφος του 31χρονου που βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης δέχτηκε τεράστιο σοκ και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ποιον άνθρωπο είχε δίπλα της. Μάλιστα όπως λέει η ίδια μόλις έμαθε τι είχε κάνει τον χώρισε αμέσως.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα περάσει χρόνια στη φυλακή. Όλο αυτό που γίνεται εδώ έξω το τραβάω εγώ, δεν το τραβάει κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να πάρω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασής μου. Το έμαθα από αστυνομικούς που με πήραν τηλέφωνο. Έχουμε χωρίσει μετά το σκηνικό που έγινε. Το παιδί σε λίγο θα γεννηθεί και καλώς ή κακώς βρισκόμαστε στην Ελλάδα που τα πάντα μαθαίνονται», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή T-live.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια λέει ότι ποτέ δεν περίμενε ότι ο άνδρας που ήταν μαζί θα έκρυβε έναν σκοτεινό απεχθή εαυτό: «Όχι βέβαια, δεν θα ήταν ούτε σύντροφός μου ούτε πατέρας του παιδιού μου αν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι τον οδήγησε σε αυτό. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έχει κάποιο θέμα. Κάποιο ψυχιατρικό, δεν μπορώ να σας εξηγήσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.