ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νέα Ιωνία: Επτά εντάλματα σύλληψης για τους Αλβανούς της συμμορίας που δολοφόνησαν τον 39χρονο υδραυλικό

Τα εντάλματα αφορούν τα μέλη εγκληματικής ομάδας με έδρα κλαμπ στην οδό Λιοσίων

Νέα Ιωνία: Επτά εντάλματα σύλληψης για τους Αλβανούς της συμμορίας που δολοφόνησαν τον 39χρονο υδραυλικό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου υδραυλικού σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας στις 21 Φεβρουαρίου, από σκληρούς Αλβανούς κακοποιούς εκδόθηκαν 7 εντάλματα σύλληψης από την Εισαγγελία για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού.

Αυτά τα εντάλματα, αφορούν τα μέλη εγκληματικής ομάδας με έδρα κλαμπ στην οδό Λιοσίων, ενώ ένα άτομο δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

Το έβδομο ένταλμα είναι για ένοπλο με τον οποίο είχαν το επεισόδιο και πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για σεσημασμένο για ληστείες και άλλα αδικήματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα επτά άτομα της ομάδας πήγαν στην καφετέρια και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη της.

Ο Αλβανός με τον οποίο είχαν διαφορές,  καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον 39χρονο υδραυλικό. Ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει και να γίνει η ανταλλαγή πυρών. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ο 39χρονος υδραυλικός να μην ήταν παράπλευρη απώλεια, καθώς οι βολές σε βάρος του ήταν στοχευμένες.

Αυτό φαίνεται και στο οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της καφετέριας που έχουν πια στα χέρια τους οι αστυνομικοί.

Θυμίζουμε ότι ενώ αρχικά ο ιδιοκτήτης είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχε υλικό, τελικά προέκυψε ότι υλικό υπάρχει και μάλιστα ο ιδιοκτήτης γνώριζε πού ήταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.