ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Νέα καταγγελία για την ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου: «Με έβαλαν στην απομόνωση γιατί δεν έπλυνα καλά τα πιάτα»

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές σε δομές της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου»

Νέα καταγγελία για την ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου: «Με έβαλαν στην απομόνωση γιατί δεν έπλυνα καλά τα πιάτα»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που έρχονται στο φως για περιστατικά κακοποίησης στη δομή φιλοξενίας ανηλίκων ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», για αρκετές δομές της οργάνωσης τόσο στον Βόλο και στον Κολωνό, αλλά και στη Χίο.

Ένα 9χρονο αγόρι που φιλοξενήθηκε στη δομή της ΜΚΟ «Κιβωτού» στον Κολωνό καταγγέλλει πως υπήρχαν τιμωρίες επειδή δεν πλύθηκαν σωστά τα πιάτα.

«Με έβαλε να μείνω στο δωμάτιο (σ.σ. απομόνωση), η κυρία Σοφία, η παιδαγωγός, επειδή δεν είχα πλύνει τα πιάτα καλά. Εκεί κάναμε δουλειές αλλά επειδή δεν τα έκανα καλά με έβαλε μια ολόκληρη μέρα στο δωμάτιο», ανέφερε ο ανήλικος και πρόσθεσε ότι ότι μια παιδαγωγός τον είχε σπρώξει: «Η κυρία Πολυξένη με έσπρωξε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο ίδιος αποκάλυψε ένα βίαιο περιστατικό ανάμεσα σε παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή και σε έναν εργαζόμενο: «Μια άλλη φορά, δύο παιδιά επειδή πήγαν να πουν μια αλήθεια στον Πατέρα Αντώνιο τους βάρεσε ο κύριος Χρήστος και τους έσπρωξε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.