ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα κτηνωδία στη Χαλκίδα: Βασάνισαν μέχρι θανάτου άλογο με αλυσίδα

Δίπλα στον νεκρό άλογο υπήρχαν κόπρανα και ποσότητα αίματος

Νέα κτηνωδία στη Χαλκίδα: Βασάνισαν μέχρι θανάτου άλογο με αλυσίδα

Νέα κτηνωδία σημειώθηκε στη Χαλκίδα, όπου άλογο φαίνεται πως βασανίστηκε μέχρι θανάτου.

Η υπόθεση που πραγματικά συγκλονίζει και προκαλεί ερωτήματα για τα ανθρωποειδή που κρύβονται πίσω από αυτή την κτηνωδία σε βάρος του δυστυχούς ζώου, αποκαλύφθηκε στις 20:00 της Παρασκευής (18.8.2023) μετά από τηλεφώνημα στο Τμήμα της Χαλκίδας από πολίτες που ενημέρωναν για το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκριζαν, με το νεκρό άλογο να κείτεται νεκρό στην οδό Γοργοποτάμου, στη θέση Χαραυγή, δίπλα από πρόχειρο κατάλυμα Ρομά.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το άλογο είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στη Χαλκίδα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σήμα της ΕΛ.ΑΣ.: «Μετά από καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη ιδιοκτήτη αλόγου διότι 18 Αυγούστου 2023 και ώρα 20:00 όπως διαπιστώθηκε και από αστυνομικούς, άλογο βρέθηκε νεκρό στο οδόστρωμα πλησίον πρόχειρων καταλυμάτων ημεδαπών – Ρομά – τα οποία απουσίαζαν από το σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, αλυσίδα και σχοινί ήταν τυλιγμένο στο στόμα και στο λαιμό του αλόγου και το συγκρατούσαν δεμένο σε στύλο ηλεκτροφωτισμού ενώ δίπλα στον νεκρό άλογο υπήρχαν κόπρανα και ποσότητα αίματος. Άγνωστος ιδιοκτήτης του αλόγου αναζητείται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.