ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα κτηνωδία στην Πάργα: Πυροβόλησε εν ψυχρώ σκύλο μπροστά σε ανήλικα παιδιά

Αυτόπτης μάρτυρας αναγνώρισε τον δράστη και έδωσε τα στοιχεία του στους αστυνομικούς

Νέα κτηνωδία στην Πάργα: Πυροβόλησε εν ψυχρώ σκύλο μπροστά σε ανήλικα παιδιά

Μια κτηνωδία αντιμετώπισαν τα ανήλικα παιδιά που έκαναν προπόνηση σε ένα γήπεδο στην κοινότητα Βαλανιδορράχη του Δήμου Πάργας, όταν είδαν έναν άνδρα να πυροβολεί εν ψυχρώ έναν σκύλο που τράπηκε σε φυγή αιμόφυρτος και κατέρρευσε σε απόσταση περίπου ενάμισι χιλιομέτρου.

Το άτυχο ζώο δεν άντεξε τα τραύματα που υπέστη, υπέκυψε και εντοπίστηκε αργότερα νεκρό αρκετά μακριά, από φιλόζωους της περιοχής οι οποίοι υπέβαλαν την σχετική καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Καναλακίου. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, αλλά ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι τον γνώριζε και έδωσε τα στοιχεία του στους αστυνομικούς, που σχηματίζουν σε βάρος του αδίστακτου «πιστολέρο» δικογραφία για θανάτωση ζώου σε βαθμό κακουργήματος και τον αναζητούν στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.