ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα κτηνωδία στο Βόλο: Κακοποίησαν και σκότωσαν σκυλίτσα

Ανάστατος ο Βόλος από την κτηνωδία στα Πευκάκια

Νέα κτηνωδία στο Βόλο: Κακοποίησαν και σκότωσαν σκυλίτσα

Σοκαρισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων και οι φιλόζωοι του Βόλου από την είδηση του θανάτου αδέσποτης σκυλίτσας, την οποία άγνωστοι πυροβόλησαν και εγκατέλειψαν σε χωράφι.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, όπως κατήγγειλε φιλόζωη, η οποία φροντίζει αδέσποτα στα Πευκάκια και τα ταΐζει.

Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν αποτρόπαιο. Η μόλις ενός έτους Μπέλλα ήταν νεκρή. Το σώμα της σκυλίτσας ήταν γεμάτο σκάγια, ενώ ένα σχοινί βρέθηκε δίπλα στον λαιμό της. Πιθανολογείται πως ο δράστης αφού πυροβόλησε το άτυχο ζώο, το έδεσε με σχοινί και το έσυρε σε διπλανό χωράφι, όπου και το εγκατέλειψε.

Η φιλόζωη ενημέρωσε κτηνίατρο ο οποίος την προέτρεψε να ενημερωθεί η αστυνομία. Η ίδια ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, που έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε καταγραφή του συμβάντος.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η νεκροψία προκειμένου να καταγραφεί η αιτία θανάτου της μικρής σκυλίτσας, ενώ για το πόρισμα θα ενημερωθεί και η Εισαγγελία, προκειμένου να παρέμβει αρμοδίως, καθώς πρόκειται για κακοποίηση ζώου.

Η μικρή Μπέλλα είχε βρει την οικογένεια που θα την υιοθετούσε και σύντομα αναμενόταν να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Η μικρή Μπέλλα, μόλις ενός έτους είχε κι άλλα αδερφάκια. Με τις κινήσεις φιλόζωων όλα βρήκαν οικογένεια, μεταξύ αυτών και η Μπέλλα. Όμως, όπως μεταφέρει η φιλόζωη που τη φρόντισε, ήταν ένα πολύ φοβικό σκυλάκι, που δεν γάβγιζε, δεν κυνηγούσε αυτοκίνητα και μετά από τον αποχωρισμό από τα αδέρφια της είχε πέσει σε κατάθλιψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλα αυτά είχε βρεθεί οικογένεια για εκείνη στην Αθήνα. Όμως οι άνθρωποι που τη φρόντιζαν σκέφτηκαν να περιμένουν λίγες ημέρες για να μπορέσουν πιο εύκολα να την προσεγγίσουν και να τη μεταφέρουν έπειτα στη νέα της οικογένεια. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβαν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.