ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα μαρτυρία για τον Κ.Πολυχρονόπουλο: «Έβγαζε κάρτες σε αστέγους και σε τοξικομανείς»

«Ξέρει να παίζει καλό θέατρο, είναι η δουλειά του να σε κοροϊδεύει»

Νέα μαρτυρία για τον Κ.Πολυχρονόπουλο: «Έβγαζε κάρτες σε αστέγους και σε τοξικομανείς»

Πρώην εθελόντρια της Κοινωνικής Κουζίνας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (4/2) σε τηλεοπτική εκπομπή, προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τονίζοντας πως έβγαζε κάρτες σε αστέγους και σε τοξικομανείς, που τώρα μπορεί και να μην ζουν.

«Οι λογαριασμοί στην μαμά του, τον γαμπρό του και στην αδερφή του δεν είναι οι μόνοι που έβαζε λεφτά. Και αυτό που λέει τώρα είναι ότι “δεν ήταν και ανήλικοι όσοι έβαζαν χρήματα, ας μην έβαζαν”, πάει τώρα να μοιράσει την ευθύνη και αυτό γιατί ξέρει καλά να χειρίζεται την ψυχολογία του πλήθους.

Έχουν γίνει πολλές δουλειές εκεί μέσα που δεν πρόκειται να βγάλει ούτε η ΑΑΔΕ άκρη. Έχει βγάλει κάρτες σε αστέγους, σε χρήστες που αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι και νεκροί. Τα προηγούμενα χρόνια ο Κωνσταντίνος γλέντησε», δήλωσε η πρώην εθελόντρια της Κοινωνικής Κουζίνας.

Έλεγε ότι θα πάει να μαγειρέψει στη Γάζα

Σύμφωνα με την ίδια, ο Πολυχρονόπουλος επιχειρούσε να ξεγελάσει κι άλλον κόσμο λέγοντας ότι θα πάει να μαγειρέψει για τους πρόσφυγες στη Γάζα… την ώρα που κανείς δεν μπορεί να περάσει από το σημείο.

Όταν κάποιος του ανέφερε ότι είναι αδύνατον να πάει, ούτε ο Ερυθρός Σταυρός δεν μπορεί, εκείνος, πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εθελόντρια, χρησιμοποίησε παραποιημένες φωτογραφίες ότι δήθεν βρίσκεται στον Λίβανο.

Η ίδια είπε δε ότι ο Πολυχρονόπουλος πήγε στην πληγωμένη από τις πλημμύρες Καρδίτσα, αλλά δεν έκανε τίποτα.

«Μια φορά μαγείρεψε και μετά έφυγε αφήνοντας δυο κοπέλες εκεί. Ξέρετε πόσα χρήματα μάζεψε για την Καρδίτσα; Τον ρώτησαν τι έγινε και είπε ότι τον έδιωξε ο δήμαρχος.

Τον ρωτούσαν που είναι τα 600.000 για το σπίτι το 3οροφο που έλεγε ότι θα αγοράσει. Και απαντούσε πως δεν πληρούσε τις προδιαγραφές και τα έβαλε τα χρήματα για την κουζίνα και τα τρόφιμα. Του έλεγαν να φέρει πίσω τα 600.000. Εν τω μεταξύ έχουν φύγει από πολλά κτίρια γιατί άφηνε απλήρωτα ενοίκια και είχαν μαζευτεί», σημείωσε.

«Δεν μας νοιάζει το ελάττωμα του Κώστα Πολυχρονόπουλου. Μας νοιάζει ότι το ήξεραν όλοι εκείνοι και δεν τον έστειλαν σπίτι του. Ξέρει να παίζει καλό θέατρο, είναι η δουλειά του να σε κοροϊδεύει.

Τώρα ο κόσμος δεν θα βοηθήσει ποτέ εμάς τους υπόλοιπους, αυτό μας πονάει. Τα χρήματα που έπαιρνε ο Κώστας δεν τα έχει δει άλλη οργάνωση», τόνισε.

Του ζητούσαν να φύγει και έλεγε «δεν φεύγω»

«Το λάθος ήταν όσων ήξεραν τόσα χρόνια και δεν μιλούσαν. Έπρεπε να είχαν “βγάλει” από την μέση τον Κωνσταντίνο και να είχαν κάνει ΑΜΚΕ ή ΜΚΟ ή ΚοινΣΕΠ τον “Άλλο Άνθρωπο”.

Του το ζητούσαν, του έλεγαν να φύγει και έλεγε “δεν φεύγω”, μέχρι και τη στιγμή που “έφαγε” τις καταγγελίες. Του έλεγαν να σηκωθεί και να φύγει και ότι δεν πάει άλλο, όταν τα πράγματα έφταναν σε ακραία σημεία, σηκώνονταν και έφευγαν εκείνοι και έφτιαχναν άλλες κουζίνες.

Εγώ είχα πάει τις 2 πρώτες χρονιές τρόφιμα στον Κεραμεικό. Όταν κατάλαβα τι γινόταν είπα “γεια σας” και έφυγα. Το πρώτο που μού χτύπησε στο μάτι όταν είδα πως μαγείρευαν στον δρόμο και πόσο επικίνδυνα ήταν υγειονομικά.

Το δεύτερο ήταν όταν ξεκίνησε να ζητάει χρήματα. Ο κόσμος έχει ένα ελάττωμα, να θεοποιεί κάποιους ανθρώπους, να τους αγιοποιεί και να τους αναθέτει τη μοίρα του, στην πορεία κατάλαβαν ότι τους εκμεταλλεύονταν», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.